Magazin > VIP
41 ogledov

"Moški imajo radi konkretno meso"

Danica Lovenjak
1/6
Anže Petkovšek
Danica Lovenjak je dokazala, da je spretna tudi za štedilnikom.

Danica Lovenjak ni le strastna gurmanka, temveč tudi kuharica, ker pa obožuje mesne jedi, nam je v prijetnem ambientu restavracije Saraj postregla s pristnimi bosanskimi dobrotami. "Rada imam balkansko hrano, najraje čevapčiče, sploh sarajevske. Meso z veseljem pripravljam tudi sama, saj za to ni potrebno biti velik umetnik. Za pripravo mesa izpod peke, pa že potrebuješ nekaj veščin," nam je zaupala Danica. Ali to pomeni, da ima zavedna Prekmurka raje baklavo kot prekmursko gibanico: "To pa ne. Kot zavedna Prekmurka prisegam na prekmursko gibanico, baklava pa je zagotovo odlična proti utež."

Ker se Danica zaveda, da gre ljubezen skozi želodec, nam je še izdala, s čim bi osvojila svojo drugo polovico: "Zelo rada pripravljam ribe, ker pa imajo moški radi konkretno meso, bi mu naredila kakšen biftek. Na zadnje sem pripravila polnjene bučke in moram se pohvaliti, da so bile mojim gostom zelo všeč." Mmm, ali tudi vam dišijo Daničine buč(k)e?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.