Moški, ki je osvojil srce Jennifer Lawrence

Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney Foto: Profimedia jennifer lawrence, Cooke Maroney
Govori se, da je oskarjevka zaročena.
Oglej si celoten članek

Bodo za igralko Jennifer Lawrence kmalu zadoneli poročni zvoni? Govori se, da je trgovec z umetninami, Cooke Maroney, po osmih mesecih pokleknil in lepotičko zaprosil za roko.

28-letnica je bila tri leta v zvezi z igralcem Nicholasom Houltom, nato je sledilo kratko razmerje s pevcem skupine Coldplay, Chrisom Martinom, nazadnje pa je bila v zvezi z 49-letnim režiserjem Darrenom Aronofskyjem. Po enem letu sta se razšla, in sicer novembra 2017.

S Cookom pa je oskarjevka očitno našla "ta pravega“. 34-letnik se izogiba rdečim preprogam in Jen raje kot na hollywoodsko prireditev pospremi na sprehod ali športno tekmo.

Da sta zaročena, se je začelo govoriti po tem, ko so parček v družbi prijateljev ujeli v newyorški restavraciji "Raoul’s“. Očividci so na igralkini roki opazili prstan. "Videti je bilo, da nekaj proslavljajo in da se pogovarjajo o prstanu, ki je bil zelo opazen. Ogromen je bil,“ je povedal vir.

Morda bomo ta prstan že zelo kmalu videli na rdeči preprogi – na podelitvi oskarjev 24. februarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.