Magazin > VIP
1472 ogledov

Moški, ki je osvojil srce Jennifer Lawrence

jennifer lawrence, Cooke Maroney
1/7
Govori se, da je oskarjevka zaročena.

Bodo za igralko Jennifer Lawrence kmalu zadoneli poročni zvoni? Govori se, da je trgovec z umetninami, Cooke Maroney, po osmih mesecih pokleknil in lepotičko zaprosil za roko.

28-letnica je bila tri leta v zvezi z igralcem Nicholasom Houltom, nato je sledilo kratko razmerje s pevcem skupine Coldplay, Chrisom Martinom, nazadnje pa je bila v zvezi z 49-letnim režiserjem Darrenom Aronofskyjem. Po enem letu sta se razšla, in sicer novembra 2017.

S Cookom pa je oskarjevka očitno našla "ta pravega“. 34-letnik se izogiba rdečim preprogam in Jen raje kot na hollywoodsko prireditev pospremi na sprehod ali športno tekmo.

Da sta zaročena, se je začelo govoriti po tem, ko so parček v družbi prijateljev ujeli v newyorški restavraciji "Raoul’s“. Očividci so na igralkini roki opazili prstan. "Videti je bilo, da nekaj proslavljajo in da se pogovarjajo o prstanu, ki je bil zelo opazen. Ogromen je bil,“ je povedal vir.

Morda bomo ta prstan že zelo kmalu videli na rdeči preprogi – na podelitvi oskarjev 24. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.