Magazin > Film & Glasba & TV
2060 ogledov

Jennifer Lawrence v najbolj vročem in napetem trilerju leta

Rdeči vrabec Blitz Film & Video Distribution
V tako vroči vlogi je še niste videli.

Dih jemajoči vohunski triler, posnet po svetovni knjižni uspešnici, katere avtor je bivši CIA agent Jason Matthews, v Sloveniji predpremierno prihaja na velika platna!

V vlogi ruske vohunke Dominike Egorove v trilerju blesti Jennifer Lawrence in s svojo adaptacijo izjemne in kompleksne ter na trenutke izredno temne osebnosti preseže svoje dosedanje vloge. Povedala je: "V knjigo in lik Dominike sem se nemudoma zaljubila. Vedno so me privlačile osebnosti likov, ki so izolirani, osamljeni in osebnostno zaznamovani. Predvsem pa me je veselila pot v popolnoma drugačne vode, kot so Igre lakote, v nekaj veliko bolj kompleksnega in s popolnoma drugačnim tonom."

Rdeči vrabec | Avtor: Blitz Film & Video Distribution Blitz Film & Video Distribution
Kratka zgodba

Dominika Egorova je marsikaj. Je predana hči, ki bo svojo mamo zaščitila za vsako ceno, je prima balerina, ki je svoj um in telo pripeljala do absolutne meje in je strokovnjakinja v zapeljevanju in manipulaciji. Ko mora zaradi poškodbe prenehati s svojo kariero, jima skupaj z mamo grozi temna in negotova prihodnost. Dominiki je zaradi nesrečnega spleta okoliščin naročeno, da se proti svoji volji prijavi v "šolo za Vrabce", rusko tajno obveščevalno službo, ki mlade in izjemne ljudi pripravi do tega, da svoje telo in um uporabljajo kot orožje. Po tem, ko opravi perverzen in sadističen proces rekrutacije, Dominika postane najnevarnejši Vrabec kar jih je kdaj bilo. Naročeno ji je, da zavede mladega agenta CIE Nathaniela Nasha (Joel Edgerton), kar jo spravi v nemogoč in nevaren položaj ter ogrozi oba naroda.

Jennifer še nobene vloge ni odigrala kot te!

Producent Peter Chernin pravi: "Francis Lawrence še ni naredil takšnega filma. Jennifer Lawrence še ni odigrala nobene vloge tako, kot odigra Dominiko in tudi takšnega vohunskega trilerja še ni bilo! Pripravite se na nadvse napeto in čustveno popotovanje, polno obratov in zavojev, o katerem boste govorili še dolgo. To je obljuba!" V filmu igrajo Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling in Mary-Louise Parker. Režiral je Francis Lawrence, scenarij pa je po knjigi Jasona Matthewsa napisal Justin Haythe.

Triler RDEČI VRABEC (Red Sparrow) si na določenih velikih platnih lahko ogledate predpremierno že 28. februarja, na redni spored pa prihaja 1. marca. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.