Moški, pazljivo na razprodaje

Foto: S.Oliver s.Oliver, prej 199 evrov, zdaj 139 evrov Foto: Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger, prej 34,90 evra, zdaj 25 evrov Foto: Hibrid Hibrid, prej 465 evrov, zdaj 325 Foto: Topman Topman, prej 68 evrov, zdaj 40 evrov Foto: Massimo Dutti Massimo Dutti, prej 195 evrov, zdaj 125 evrov
Pobrskajte po spletu, primerjajte cene in ostanite znotraj proračuna.
Oglej si celoten članek

Ne kupite nečesa samo zato, ker je cenejše, in ne kupujte enakih kosov, kot jih že imate doma. Če kupujete dražje kose, primerjajte cene tudi v spletnih trgovinah. To so glavna pravila, ki se jih držite pri nakupih na razprodajah – veljajo tudi za moške. Tokrat smo izbrali nekaj kosov za vas.

Naj bo brezhibno

Kljub znižani ceni mora biti blago na razprodaji brezhibno, razen če ni posebej označeno, da gre za blago z napako. Če se izkaže, da ima izdelek napako, ima potrošnik pravico uveljavljati reklamacijo tako kot v redni prodaji, ko ni razprodaj, pravijo na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Dobropis je dobra praksa

Če ste na razprodaji kupili izdelek, s katerim ni nič narobe, pa ga kljub temu ne želite imeti, trgovec takega izdelka ni dolžan sprejeti nazaj. Od posameznega trgovca pa je odvisno, kako bo obravnaval vašo zahtevo. Če takšen izdelek zamenja ali izstavi dobropis, to šteje za dober poslovni običaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.