Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Moški, pazljivo na razprodaje

1/5
Žurnal24 main
Pobrskajte po spletu, primerjajte cene in ostanite znotraj proračuna.

Ne kupite nečesa samo zato, ker je cenejše, in ne kupujte enakih kosov, kot jih že imate doma. Če kupujete dražje kose, primerjajte cene tudi v spletnih trgovinah. To so glavna pravila, ki se jih držite pri nakupih na razprodajah – veljajo tudi za moške. Tokrat smo izbrali nekaj kosov za vas.

Naj bo brezhibno

Kljub znižani ceni mora biti blago na razprodaji brezhibno, razen če ni posebej označeno, da gre za blago z napako. Če se izkaže, da ima izdelek napako, ima potrošnik pravico uveljavljati reklamacijo tako kot v redni prodaji, ko ni razprodaj, pravijo na Zvezi potrošnikov Slovenije.

Dobropis je dobra praksa

Če ste na razprodaji kupili izdelek, s katerim ni nič narobe, pa ga kljub temu ne želite imeti, trgovec takega izdelka ni dolžan sprejeti nazaj. Od posameznega trgovca pa je odvisno, kako bo obravnaval vašo zahtevo. Če takšen izdelek zamenja ali izstavi dobropis, to šteje za dober poslovni običaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.