Magazin > Lepota & telo
56 ogledov

Jani: Poročil se bom v supergah

Jani Teja
1/3
POP-TV-2
Jani Jugovic, tekmovalec šova Gostilna išče šefa, nam je zaupal, da ne nosi le enih hlač, je pa povsem nor na superge, zato ga v čevljih ne bomo videli nikoli.

Jani v šovu Gostilna išče šefa ni izstopal le zaradi kuharske žilice, temveč tudi zaradi sloga. V šovu in finalni oddaji smo opazili, da rad nosi par modrih hlač, v katerih se pogosto pojavlja tudi na različnih dogodkih, zato smo slavnega kuharja vprašali, če imajo zanj kakšen poseben pomen. "V njih sem izgubil nedolžnost," nam je povedal v šali, a hitro dodal: "Veste, v čem je fora, jaz teh hlač sploh ne nosim toliko, to je najbolj smešno od vsega. Oblečem jih dvakrat na mesec in ker me ravno takrat ujamejo fotografi, je videti, kot da imam samo ene hlače," je pojasnil in dodal: "Je pa res, da se v tej trenirki počutim zelo dobro."

Sicer pa Jani pravi, da se na modo ne ozira ter da obleče tisto, kar mu je všeč in v čemer se v tistem trenutku počuti dobro. "Ne sledim nobenim smernicam, ker mi je to totalno brez veze. Oblečem tisto, kar mi paše, skušam imeti svoj slog in se ne oziram na druge." Ima pa kljub temu eno pravilo: nikoli ne nosi čevljev. "Nosim samo superge in teh imam doma res veliko." Kaj pa, če bi se poročil? "Poročil se bom v supergah," pravi.

Razprodaj letos še ni izkoristil, saj ima veliko dela, poleg tega pa mu nakupovanje ne pomeni veliko. "Nisem omejen, da bi kupoval samo v eni trgovini. Ko grem po nakupih, si v petih minutah pogledam kose in če mi je kaj všeč, kupim, če ne, pa pač ne," nam je razložil za konec.

Komentarjev 2