Magazin > Lepota & telo
77 ogledov

Victoriinih pet pravil oblačenja

Victoria Beckham
1/5
FameFlynet
Victoria Beckham je postala prava modna strokovnjakinja. Njene kombinacije so vedno popolne in šik, zato so njeni nasveti zlata vredni.

Preprost dnevni videz, ki deluje tudi zvečer

"Če greste iz pisarne direktno na zabavo, večjo torbo zamenjajte z manjšo večerno. Dodajte bogato zlato zapestnico in čevlje s peto, ki ste jih prinesli s sabo," svetuje Victoria in dodaja, da ravno zato obožuje preproste ravne obleke, ki se jih z modnimi dodatki lahko nadgradi po svojem okusu.

Nikoli ne podcenjujte opazne torbice

"Lahko jo nosite kot večerno torbico, ki ima dovolj prostora za bleščilo in mobilni telefon," pravi Victoria. Za dnevni videz pa jo lahko nosite prek rame. "Obožujem nežen rožnat odtenek v kombinaciji z zlato barvo."

Nosite "hude" petke

"Sama se nikoli ne naveličam šik petk z zašiljeno konico in paščkom. Z njimi je vsaka modna kombinacija videti bolje, poleg tega pa podaljšajo nogo. Zahvaljujoč paščku so tudi udobne," meni Victoria.

Manj je več!

"Če ne vem, kako se moram obleči za dogodek, se odločim za kaj bolj sproščenega. Bolje je, če se okitimo premalo kot preveč, saj je navsezadnje pomembna prava mera samozavesti. Pozimi svojo opravo nadgradim z vojaško navdihnjenimi plašči, ki jih vržem prek ramen."

Privoščite si polno mero glamurja

"Sama na formalen dogodek rada oblečem obleko, ki pusti vtis in je hkrati primerna za svečane večere. Najbolje se počutim v takšni, ki dobro izgleda iz vseh kotov - to je zelo pomemben faktor večernih oblek," je prepričana Victoria, ki za konec še svetuje: "Dodajte najljubše petke, odličen make up in pričesko ter seveda šik večerno torbico."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.