Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Likovičeva končno v daljšem krilu

gostilna_komentatorji
1/4
Miro Majcen
Modnih oprav v včerajšnji prvi oddaji Gostilna išče šefa res ne moremo kritizirati. Spotaknemo se lahko le ob malo manj posrečeno izbiro Lilijinega dekolteja, zelo všeč pa nam je bilo, da je Angelca na oder končno prikorakala v spodobnejšem krilu.

Dekolte v prvem planu

O tem, da je voditeljica Lili Žagar včeraj s svojim dekoltejem popolnoma zasenčila tekmovalce, smo že pisali, prav pa je, da hkrati pohvalimo njen celoten videz. V oprijeti rdeči obleki, ki poudari ženske čare, je več kot blestela, piko na i so dodali čevlji z vrtoglavo visokimi petami, pohvaliti pa ne smemo pozabiti niti njene bujne pričeske. Lili je bila včeraj nedvomno prava paša za moške oči, pa čeprav se je tokratna izbira oblike dekolteja stilistki malo manj posrečila. Morda bi bil ta videti lepše s pravo izbiro modrčka, ki prsi ne bi tako stisnil in bi pričaral naraven, a še vedno bujen videz?

Končno krilo čez kolena

Do zdaj se skoraj ni zgodilo, da se ob modne kombinacije, v katerih je kot komentatorka resničnostnih šovov nastopala Angelca Likovič, ne bi obregnili vsaj malo. Prekratka krila, preveč oprijete obleke, pogosto preveč mladostne kombinacije … Angelca je znala dvigniti prah tudi z izbiro oblačil. A tokrat je stilistki uspelo. Angelca je končno nastopila v oblačilih, primernih za izkušeno gospo. Izbrana obleka z živalskim potiskom in brez rokavov je elegantna, uglajena in drzna hkrati. Pogrešamo le kakšen atraktivnejši kos nakita.

Zelo seksi, a štorasto

Če so Lili gledali le v dekolte, je komentatorka Savina Atai moške in ženske poglede lovila tudi z nogami. Le katera bi se branila tako zapeljive postave? Videti je, kot bi bila modra pletena obleka s srebrnimi nitkami spletena prav zanjo, vseeno pa nas je malo zmotil izbor čevljev, ki bi bili lahko drznejši. Savina bi v kombinaciji zablestela še bolj, če bi pred nastopom vsaj malo vadila hojo v tako visokih petah. Upamo, da ji bo zapeljivejše korakanje uspelo v eni od prihodnjih oddaj.

Športno-elegantni dolgčas

Moški del komentatorske ekipe zastopa Mišo Stevanović, ki se je v oddaji pojavil v sicer všečni športno-elegantni moški opravi. Res je, da z izbiro oblačil stilistka ni zgrešila, a priznati moramo, da smo v takšnih kombinacijah Miša vajeni že od nekdaj. Naslednjič pričakujemo malo več drznosti – če ne drugega vsaj pri izbiri čevljev ali srajce.

Komentarjev 3
  • Lavdan 19:13 02.oktober 2012.

    Kdo gleda to sranje.

  • dd 14:16 02.oktober 2012.

    Angelca je na žalost že prišla v stara leta, ko nagajajo možgani. Že lansko leto je dajala zelo grozne izjave, posmehovanja, tudi žalitve, ki za žensko s slogom (katerega hoče kazati) niso niti najmanj primerne.

  • Trsten 14:02 02.oktober 2012.

    Pa kaj je tej Angelci?????? Saj je vendarle bila javna osebnost in naj bi jo učenci spoštovali.Tole njeno obnašanje ja katastrifa. Ne bi je smeli riniti na ekran. Saj sebe smeši in ostalo Slovenijo. Da kozlaš.