Moškim je dejala, da ima 'menstro'

Foto: Tinder
Foto: Tinder
Britanska najstnica je na Tinderju preverjala, koliko njenih sogovornikov bo po tej omembi prekinilo komunikacijo.
Oglej si celoten članek

Britanska najstnica Elza Dillard se je odločila izvesti eksperiment na spletni aplikaciji za zmenke Tinder, tako da je moškim govorila, da ima menstruacijo, poroča britanski tabloid Mirror.

"Izvedla sem eksperiment, da vidim reakcijo moških, potem, ko jim dekle odgovori, da ima menstruacijo, kar verjetno pomeni, da ne bo voljna za v posteljo," pravi Dillardova.

"Nedavno sem se odločila, da preiskusim aplikacijo in sem se večkrat počutila nelagodno," je pojasnila. "Zato sem razmišljala, kako bi jaz moške spravila v zadrego."

Štiri kategorije odgovorov

Dillard priznava, da so jo rezultati presenetili in da se je večina moških odzvala veliko bolje, kot si je predstavljala in so jo kljub omembi menstruacije povabili na zmenek.

Na koncu je ugotovila, da obstajajo štiri kategorije odgovorov. Nekateri so bili empatični, drugi pripombe sploh niso opazili oziroma komentirali, tretji so izrazili gnus, četrti pa so v trenutku prekinili pogovor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.