Magazin > Odnosi in prosti čas
49 ogledov

Moškim je dejala, da ima 'menstro'

Tinder Tinder
Britanska najstnica je na Tinderju preverjala, koliko njenih sogovornikov bo po tej omembi prekinilo komunikacijo.

Britanska najstnica Elza Dillard se je odločila izvesti eksperiment na spletni aplikaciji za zmenke Tinder, tako da je moškim govorila, da ima menstruacijo, poroča britanski tabloid Mirror.

"Izvedla sem eksperiment, da vidim reakcijo moških, potem, ko jim dekle odgovori, da ima menstruacijo, kar verjetno pomeni, da ne bo voljna za v posteljo," pravi Dillardova.

"Nedavno sem se odločila, da preiskusim aplikacijo in sem se večkrat počutila nelagodno," je pojasnila. "Zato sem razmišljala, kako bi jaz moške spravila v zadrego."

Štiri kategorije odgovorov

Dillard priznava, da so jo rezultati presenetili in da se je večina moških odzvala veliko bolje, kot si je predstavljala in so jo kljub omembi menstruacije povabili na zmenek.

Na koncu je ugotovila, da obstajajo štiri kategorije odgovorov. Nekateri so bili empatični, drugi pripombe sploh niso opazili oziroma komentirali, tretji so izrazili gnus, četrti pa so v trenutku prekinili pogovor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.