Moškim vstop prepovedan

Foto: Bella Sky Comwell
Foto: Bella Sky Comwell
V 17. nadstropje danskega hotela Bella Sky Comwell v Kopenhagnu je moškim vstop prepovedan. Nadstropje so poimenovali "Bella Donna", sobe in ostale prostore pa so zasnovali tako, da ustrežejo vsaki potrebi in želji sodobne ženske.
Oglej si celoten članek

Dvajset sob je moderno zasnovanih in severnjaško opremljenih z veliko naravne svetlobe, piše na spletni strani omenjenega hotela. Veliko truda so vložili tudi v podrobnosti, tako je vse od tekstila do okrasja skrbno izbrano. V vsaki od 20 sob so na voljo modni časopisi, sladkarije, šopki rož in ostale malenkosti, ki jih ženske potrebujejo za dobro počutje, pravijo pri Bella Sky Comwell.

Anonimna prijava

Vendar pa je ideja naletela na prepreko, saj so v hotelu že dobili anonimno prijavo, da je to diskriminanto do moških in da poudarja razlike med spoloma, kar pa ni v skladu z zakonodajo. Ker je v hotelu na voljo 749 sob, ki so namenjene obema spoloma, vodilni v hotelu menijo, da ni v 20 sobah, namenjenih ženskam, prav nič spornega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.