Magazin
26 ogledov

Moškim vstop prepovedan

hotel Bella Sky Comwell
V 17. nadstropje danskega hotela Bella Sky Comwell v Kopenhagnu je moškim vstop prepovedan. Nadstropje so poimenovali "Bella Donna", sobe in ostale prostore pa so zasnovali tako, da ustrežejo vsaki potrebi in želji sodobne ženske.

Dvajset sob je moderno zasnovanih in severnjaško opremljenih z veliko naravne svetlobe, piše na spletni strani omenjenega hotela. Veliko truda so vložili tudi v podrobnosti, tako je vse od tekstila do okrasja skrbno izbrano. V vsaki od 20 sob so na voljo modni časopisi, sladkarije, šopki rož in ostale malenkosti, ki jih ženske potrebujejo za dobro počutje, pravijo pri Bella Sky Comwell.

Anonimna prijava

Vendar pa je ideja naletela na prepreko, saj so v hotelu že dobili anonimno prijavo, da je to diskriminanto do moških in da poudarja razlike med spoloma, kar pa ni v skladu z zakonodajo. Ker je v hotelu na voljo 749 sob, ki so namenjene obema spoloma, vodilni v hotelu menijo, da ni v 20 sobah, namenjenih ženskam, prav nič spornega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.