Magazin
25 ogledov

Čevapčiči s šampanjcem

sarajevo
1/3
Shutterstock
Že veste, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu? Še vedno ni prepozno, da se odločite recimo za Benetke, kjer boste na Trgu svetega Marka pričakali polnoč z domačini in pisano druščino z vsega sveta.

Naj nočne zabave

Bratislava je bila lanska novoletna uspešnica ne (samo) zaradi kulturnih znamenitosti, temveč (tudi) zaradi norih zabav, ki trajajo vso noč. Skrajni čas je, da se odločite! Med najvznemirljivejše novoletne hite spada tudi Budimpešta, ki se zvečer, ko zaživijo lokali ob Donavi, prelevi v žurersko metropolo.

Okus po Balkanu

Divje zabave na splavih in v diskotekah ter čevapčiči in pleskavice so atributi Beograda, ki ga je Lonely Planet uvrstil med deset mest z najboljšim nočnim življenjem. Pred Narodnim pozorištem v Sarajevu bo znameniti zabavni program, v novo leto pa lahko skočite tudi v enem od sarajevskih klubov ali hotelov.

Ponudba v zadnjem hipu za ljubitelje bučnih zabav, ki še niso izbrali svoje prestolnice:

  • 49 evrov pri spletni potovalni agenciji Potovanje.si. Odhod je 31. decembra popoldne, odhod iz Benetk 1. januarja ob enih ponoči.
  • 139 evrov za avtobusni izlet v Bratislavo. Všteti so dve nočitvi, ogled znamenitosti v mestu in izlet na vinorodno območje. Agencija Collegium.
  • 129 evrov na osebo stane tridnevni avtobusni silvestrski izlet v Sarajevo, ki vključuje dve nočitvi in ogled znamenitosti. Agencija Potovanje.si.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.