Motivirajte se z meritvami

Foto: Žurnal24 Velikokrat je v trenutkih omahovanja odločilno, da vidite napredek. (Foto: Shutt
S kajenjem želi prenehati kar 70 odstotkov kadilcev.
Oglej si celoten članek

Po zadnjih raziskavah si 70 odstotkov kadilcev želi prenehati kaditi. Raziskave so bile pod okriljem Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) opravljene med kadilci vseh starosti v 30 evropskih državah. Danes vam je ob odločitvi, da prenehate, na voljo veliko pomagal, zato morate le poiskati tistega, ki vam najbolj ustreza.

Preverite ogljikov dioksid
Med novejšimi pripomočki za lažjo pot k vsakdanjiku brez cigarete je naprava, ki meri raven ogljikovega dioksida v izdihanem zraku. Naprava, imenovana smokerlyzer, je zasnovana podobno kot merilec alkoholiziranosti, saj vanjo izdihnete zrak, na ekranu pa se vam pokaže vrednost. Rezultate vsakodnevnih meritev si lahko shranite in tako spremljate napredek izboljševanja zdravja svojih pljuč. Tako kot drugi pripomočki v obliki tablet, obližev, terapij, hipnoterapij in priročnikov je ta pripomoček na voljo tudi na našem trgu.

Zdravje se popravi takoj
En sam dan brez cigarete je dovolj, da se tudi v pljučih dolgoletnega kadilca raven škodljivega ogljikovega dioksida v izdihanem zraku zniža skoraj na raven nekadilca, poudarjajo v WHO. Izgovori, da je za vas tako ali tako že prepozno, torej nikakor niso uporabni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.