Mož razkril vzrok smrti 36-letne noseče blogerke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Emily Mitchell umrla tik pred božičem.
Oglej si celoten članek

Štirikratna mama Emily Mitchell, ki je ustvarjala priljubljeni blog The Hidden Way blog, je umrla 22. decembra lani. 36-letnica, ki je bila noseča, se je med zajtrkom nenadoma zgrudila.

Njen mož je sedaj na strani „gofundme.com“, na kateri zbirajo prostovoljne prispevke, razkril vzrok njene smrti. Za Emily je bila usodna pljučna embolija - zapora pljučne arterije, ki jo ponavadi povzročijo strdki. 

"Čeprav težko razumemo, kako se je to lahko zgodilo, vemo, da je zdravstveno osebje naredilo vse, kar je lahko,“ so še zapisali na strani in dodali, da je tistega dne nastopil Emilyjin čas za odhod. "Gospod jo je poklical k sebi,“ so še zapisali na strani.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.