Mož Salme Hayek bo za Notre-Dame daroval 100 milijonov evrov!

François Pinault bo segel globoko v žep.
Oglej si celoten članek

Francoski predsednik je že včeraj obljubil, da bodo storili vse, da bo pariška katedrala Notre-Dame, ki jo je zajel velik požar, nekoč spet zasijala v svoji prelepi podobi.

Gasilci so se včeraj več ur borili z ognjenimi zublji in zdelo se je, da je ena najlepših katedral na svetu izgubljena. Gasilcem zvonika ni uspelo rešiti, so pa rešili glavno strukturo in fasado.

Žalost zaradi ogromne škode je bila po vsem svetu velika, tudi med zvezdniki. Medtem ko mnogi le javno žalujejo za tem zgodovinskim draguljem, pa bo mož igralke Salme Hayek, François Pinault, globoko segel v žep. Obljubil je namreč 100 milijonov evrov za ponovno izgradnjo katedrale. "Tragedija je prizadela vse Francoze in tudi ljudi, ki jim duhovnost nekaj pomeni,“ je povedal za Le Figaro.

Salma in François, ki imata 12-letno hčerko Valentino, ljubita Paris, saj sta se v mestu ljubezni leta 2009 poročila. Par stanuje le nekaj minut stran od katedrale.

François Pinault izhaja iz ene najbogatejših družin Francije. Je šef družbe Kering, pod okrilje katere spadajo največje modne znamke sveta, kot so na primer Gucci, Stella McCartney, Alexander McQueen, Yves Saint-Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:37 16. April 2019.

    More mal v stroške dat, je manj davka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.