Možu postavila ultimat

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Megan Fox materinske radosti izčrpavajo.
Oglej si celoten članek

Megan Fox in Brian Austin Green sta starša malega Noaha postala pred dvema mesecema. Čeprav lepotička poudarja, da je lepo biti mati, priznava, da si ni niti v sanjah predstavljala, kako izčrpavajoče so lahko materinske radosti. "Ker sem se precenila, nisem najela varuške. Nisem vedela, kako naporni so lahko dojenčki. Oba z Brianom sva bila popolnoma izčrpana. Vso noč ne spiš, svoje življenje posvečaš le še temu majhnemu bitju, ki te ves čas potrebuje,“ je priznala 26-letnica.

Da se njuna agonija ne bi nadaljevala v neskončnost, je Megan svojemu 13 let starejšemu soprogu postavila ultimat. "Pred dvema tednoma sem Brianu rekla: 'Najela bova nočno varuško ali pa se bova ločila, saj mora vsaj eden v tej hiši spati – če ne, se bova pobila.'."

Kljub težavicam, ki verjetno pestijo večino staršev, pa Megan poudarja, da ljubi materinstvo. "V Noaha sem zaljubljena. Od njega se nočem ločiti. Ves čas bi ždela doma,“ pravi Megan in dodaja, da bo v prihodnje bolj previdna pri izbiri filmov. "Že zdaj razmišljam o tem, kako mu bo neprijetno, ko mu bodo v šoli sošolci pokazali moje fotografije v bikinju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.