Magazin > VIP
42 ogledov

Možu postavila ultimat

Megan Fox Brian Austin Green FameFlynet
Megan Fox materinske radosti izčrpavajo.

Megan Fox in Brian Austin Green sta starša malega Noaha postala pred dvema mesecema. Čeprav lepotička poudarja, da je lepo biti mati, priznava, da si ni niti v sanjah predstavljala, kako izčrpavajoče so lahko materinske radosti. "Ker sem se precenila, nisem najela varuške. Nisem vedela, kako naporni so lahko dojenčki. Oba z Brianom sva bila popolnoma izčrpana. Vso noč ne spiš, svoje življenje posvečaš le še temu majhnemu bitju, ki te ves čas potrebuje,“ je priznala 26-letnica.

Da se njuna agonija ne bi nadaljevala v neskončnost, je Megan svojemu 13 let starejšemu soprogu postavila ultimat. "Pred dvema tednoma sem Brianu rekla: 'Najela bova nočno varuško ali pa se bova ločila, saj mora vsaj eden v tej hiši spati – če ne, se bova pobila.'."

Kljub težavicam, ki verjetno pestijo večino staršev, pa Megan poudarja, da ljubi materinstvo. "V Noaha sem zaljubljena. Od njega se nočem ločiti. Ves čas bi ždela doma,“ pravi Megan in dodaja, da bo v prihodnje bolj previdna pri izbiri filmov. "Že zdaj razmišljam o tem, kako mu bo neprijetno, ko mu bodo v šoli sošolci pokazali moje fotografije v bikinju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.