"Muhammad Ali je moj oče"

Foto: Žurnal24 Ima Ali nezakonskega sina? (Foto: EPA)
32-letni Osmon Williams iz Illinoisa je javnost šokiral z izjavo, da je nezakonski sin legendarnega boksarja Muhammada Alija.
Oglej si celoten članek

"Obupno si želim spoznati svojega očeta. Želim si, da bi si bila blizu, dokler je še živ," je za Globe dejal Williams, ki je svojega biološkega očeta iskal zadnja štiri leta. Da je Ali njegov oče, je Williams izvedel, ko je prišel do nekih dokumentov, ki jih je proti Aliju vložila njegova mati, ko je bil star pet let.

Do razpleta na sodišču o očetovstvu takrat ni prišlo, saj je sodnik ovrgel primer, ker se Williamsova mati Temica ni pojavila na sodišču. Sina je dala v posvojitev in izginila, poroča Globe. Temica Williams je umrla leta 1998 zaradi težav z mamili, njen sin pa zatrjuje, da je bila njegova mati Alijeva ljubica.

Williams pravi, da noče Alijevega denarja, želi si le spoznati svojega biološkega očeta. "Želim si le, da bi moji otroci vedeli, kdo so," pravi Williams.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.