Magazin > VIP
22 ogledov

"Muhammad Ali je moj oče"

Ima Ali nezakonskega sina? (Foto: EPA) Žurnal24 main
32-letni Osmon Williams iz Illinoisa je javnost šokiral z izjavo, da je nezakonski sin legendarnega boksarja Muhammada Alija.

"Obupno si želim spoznati svojega očeta. Želim si, da bi si bila blizu, dokler je še živ," je za Globe dejal Williams, ki je svojega biološkega očeta iskal zadnja štiri leta. Da je Ali njegov oče, je Williams izvedel, ko je prišel do nekih dokumentov, ki jih je proti Aliju vložila njegova mati, ko je bil star pet let.

Do razpleta na sodišču o očetovstvu takrat ni prišlo, saj je sodnik ovrgel primer, ker se Williamsova mati Temica ni pojavila na sodišču. Sina je dala v posvojitev in izginila, poroča Globe. Temica Williams je umrla leta 1998 zaradi težav z mamili, njen sin pa zatrjuje, da je bila njegova mati Alijeva ljubica.

Williams pravi, da noče Alijevega denarja, želi si le spoznati svojega biološkega očeta. "Želim si le, da bi moji otroci vedeli, kdo so," pravi Williams.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.