Muhasta Osenarca ujezila fotografe

Foto: mediaspeed Klavdija Grkman Zrim, predstavnica B-Underwear Slovenija in Danijel Popović, pev Foto: mediaspeed Danica Lovenjak Foto: mediaspeed Erik Ferfolja in Danica Lovenjak Foto: mediaspeed Erik Ferfolja Foto: mediaspeed Teja Jeglič, manekenka in Barbara Podobnik, manekenka Foto: mediaspeed Teja Jeglič Foto: mediaspeed Barbara Sukič, Agencija Sever in Danica Lovenjak, novinarka
Slovenska starleta je na nedavnem odprtju trgovine s spodnjim perilom, torej javni prireditvi, fotografom prepovedala slikanje.
Oglej si celoten članek

V četrtek je v Mercator centru Šiška potekalo odprtje trgovine s spodnjim perilom znamke B Underwear, ki so se ga udeležili tudi številni znani Slovenci, med drugim tudi vsestranska lepotička Nina Osenar.

Slovenska starleta pa je na prireditvi marsikoga neprijetno presenetila s svojim muhastim vedenjem. Nina je namreč že takoj po prihodu prepovedala fotografom, da bi jo slikali, poročajo Slovenske novice. Na javni prireditvi bi sicer zvezdnica morala pričakovati, da se je bo udeležilo tudi veliko fotografov v lovu za zvezdniškimi obrazi. Odprtja trgovine z zapeljivimi kosi spodnjega perila so se udeležili tudi maneken Erik Ferfolja, novinarka Danica Lovenjak in črnogorski pevec Daniel Popović, ki pa očitno niso imeli nikakršnih težav s fotografi, ki so jih ujeli v svoj objektiv. Neki obiskovalec prireditve pa je Ninino muhasto vedenje komentiral: "Nina, najbolje bo, da ves čas sediš doma, kjer te ne bo nihče slikal," še navaja omenjeni medij.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 19. Oktober 2011.

    Novinarji se pa tudi ne znajdete. Namesto, da o njej pisete na veliko, bi raje dogodek predstavili kot nekaj oh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.