Magazin > VIP
122 ogledov

Muhasta Osenarca ujezila fotografe

Nina Osenar
1/7
Anže Petkovšek
Slovenska starleta je na nedavnem odprtju trgovine s spodnjim perilom, torej javni prireditvi, fotografom prepovedala slikanje.

V četrtek je v Mercator centru Šiška potekalo odprtje trgovine s spodnjim perilom znamke B Underwear, ki so se ga udeležili tudi številni znani Slovenci, med drugim tudi vsestranska lepotička Nina Osenar.

Slovenska starleta pa je na prireditvi marsikoga neprijetno presenetila s svojim muhastim vedenjem. Nina je namreč že takoj po prihodu prepovedala fotografom, da bi jo slikali, poročajo Slovenske novice. Na javni prireditvi bi sicer zvezdnica morala pričakovati, da se je bo udeležilo tudi veliko fotografov v lovu za zvezdniškimi obrazi. Odprtja trgovine z zapeljivimi kosi spodnjega perila so se udeležili tudi maneken Erik Ferfolja, novinarka Danica Lovenjak in črnogorski pevec Daniel Popović, ki pa očitno niso imeli nikakršnih težav s fotografi, ki so jih ujeli v svoj objektiv. Neki obiskovalec prireditve pa je Ninino muhasto vedenje komentiral: "Nina, najbolje bo, da ves čas sediš doma, kjer te ne bo nihče slikal," še navaja omenjeni medij.

 

 

Komentarjev 1
  • Bizgec 12:52 19.oktober 2011.

    Novinarji se pa tudi ne znajdete. Namesto, da o njej pisete na veliko, bi raje dogodek predstavili kot nekaj oh in sploh, ne-ves-kaj-si-zamudil-ko-te-ni-bilo, potem pa na dnu clanka, v fontu velikosti 2: "Na odprtju trgovine je bila tudi Nina Osenar, ...prikaži več ki se fotografom ni pustila slikati" - oziroma se bolje: sploh je ne bi omenili.