Na avdicijah skoraj polovico manj talentov

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Letos se je na predizbore šova Slovenija ima talent prijavilo 1.100 kandidatov. V prvi sezoni jih je bilo okoli 2.000.
Oglej si celoten članek

Slovenija bo letos dobila novo zvezdo. Producenti Pop TV že pripravljajo novo sezono priljubljenega šova Slovenija ima talent in mrzlično iščejo naslednika Line Kuduzović in Julije Kramar. A kandidatov na avdicijah je vsako leto manj.

Avdicij v Kranju naj bi se po besedah našega vira udeležilo približno 40 kandidatov. "Naveden podatek ne drži. Letos se je v Kranju opogumilo okoli sto kandidatov, kar je na enaki ravni z drugo sezono (113 kandidatov). Za prvo sezono predizbora v Kranju pa naše statistike kažejo nekoliko višje število prijavljenih kandidatov, in sicer 180," so za nas povedali na PRO Plusu.

Se je pa zmanjšalo skupno število kandidatov na predizborih. Letos se je prijavilo 1.100 ljudi, v prvi sezoni približno 2.000, v drugi pa okoli 1.600. "Po dveh sezonah talentov in pevskem šovu X Factor tako lahko rečemo, da 1.100 prijav še vedno kaže na zelo dober odziv,“ še pravijo na Pro Plusu in dodajajo, da ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. “Naši producenti pravijo, da se v naši deželi skriva še kar nekaj skritih biserov, ki bodo v šovu nedvomno presenetili."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.