Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Na avdicijah skoraj polovico manj talentov

Slovenija ima talent POP-TV-2
Letos se je na predizbore šova Slovenija ima talent prijavilo 1.100 kandidatov. V prvi sezoni jih je bilo okoli 2.000.

Slovenija bo letos dobila novo zvezdo. Producenti Pop TV že pripravljajo novo sezono priljubljenega šova Slovenija ima talent in mrzlično iščejo naslednika Line Kuduzović in Julije Kramar. A kandidatov na avdicijah je vsako leto manj.

Avdicij v Kranju naj bi se po besedah našega vira udeležilo približno 40 kandidatov. "Naveden podatek ne drži. Letos se je v Kranju opogumilo okoli sto kandidatov, kar je na enaki ravni z drugo sezono (113 kandidatov). Za prvo sezono predizbora v Kranju pa naše statistike kažejo nekoliko višje število prijavljenih kandidatov, in sicer 180," so za nas povedali na PRO Plusu.

Se je pa zmanjšalo skupno število kandidatov na predizborih. Letos se je prijavilo 1.100 ljudi, v prvi sezoni približno 2.000, v drugi pa okoli 1.600. "Po dveh sezonah talentov in pevskem šovu X Factor tako lahko rečemo, da 1.100 prijav še vedno kaže na zelo dober odziv,“ še pravijo na Pro Plusu in dodajajo, da ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta. “Naši producenti pravijo, da se v naši deželi skriva še kar nekaj skritih biserov, ki bodo v šovu nedvomno presenetili."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.