Na dan prihajajo srce parajoče podrobnosti smrtne nesreče

Foto: Taos County Sheriff's department
Foto: Taos County Sheriff's department
Preiskovalci pravijo, da je nesrečo povzročila pevka.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je umrla country pevka Kylie Rae Harris. V Novi Mehiki, kjer je imela koncert, je povzročila prometno nesrečo, v kateri je poleg nje umrla še 16-letna voznica belega terenskega vozila.

Policija je na začetku preiskave le povedala, da je nesreči botroval alkohol, sedaj pa je znano, da je za tragedijo kriva zvezdnica, ki se je najprej zaletela v zadnji del vozila pred seboj, nakar je zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v najstnico Mario Cruz, ki se je vračala iz službe. Med prvimi, ki so bili na kraju nezgode, je bil kot eden od reševalcev tudi Marijin oče Pedro, ki ni vedel, da je bila ena od udeleženk nesreče njegova hči.

Foto: Instagram Kylie Rae Harris

Tako Maria kot tudi Kylie sta bili pripeti za varnostnim pasom. Voznik tretjega vozila ni utrpel poškodb.

Harris je morala zaradi vožnje pod vplivom alkohola že leta 2017 pred sodnika, leta 2014 pa zaradi prehitre vožnje. Obakrat jo je doletela le denarna kazen.

Pevka je pred smrtjo posnela video, v katerem se je spomnila družinskih članov, ki so že umrli. Več o tem TUKAJ.

Harris je za seboj pustila 6-letno hčerko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.