Magazin > VIP
41967 ogledov

Tik pred smrtjo objavila video, ob katerem vam bo zaledenela kri

Kylie Rae Harris Instagram
30-letna pevka tik pred smrtjo objavila žalosten video.

Pred dvema dnevoma se je v Novi Mehiki smrtno ponesrečila country pevka Kylie Rae Harris, ki je veljala za velik up na ameriški glasbeni sceni.

30-letna mamica majhne deklice, ki je bila na poti na glasbeni festival, je bila vpletena v prometno nesrečo, v kateri sta bili udeleženi še dve vozili. Poleg Kylie je umrla še ena voznica, 16-letno dekle, voznik v tretjem avtomobilu pa ni bil poškodovan. Še vedno ni znano, kaj točno se je zgodilo in kdo je kriv, policija pa predvideva, da je nesreči botroval alkohol.

Le nekaj ur pred smrtjo je zvezdnica na Instagramu objavila video, v katerem je govorila o družinskih članih, ki so že umrli. Kylie je namreč cesto, na kateri se je pripetila nesreča, dobro poznala. Razložila je, da je v zadnjih 20 letih z očetom in sestro mnogokrat obiskala mesto Taos, kjer so živeli njeni stari starši. "Dobesedno vsi, razen strica, so že umrli. Jokala bom. Oprosti, Instagram,“ je izjavila svetlolaska.

Komentarjev 2
  • Avatar Carteniola
    Carteniola 01:00 07.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • non41686 12:35 06.september 2019.

    Denar morate dobiti v spletu iz dnevne sobe,tako da nekaj ur na dan opravite preprosto delovno mesto s svojo delovno postajo,vsak uro dobite 238 dolarjev in vsak teden prejmete honorar,medtem ko izbirate delovno rutino. V tistem trenutku poskusite to...>>>> www.WebJob33.Com