Na Davida Guetto gresta ...

Foto: Žurnal24 22. maja bo v zagrebški Areni pred 20.000-glavim občinstvom nastopil eden in ed
22. maja bo v zagrebški Areni nastopil eden in edini David Guetta. Dva srečneža se bosta sanjskega dogodka udeležila brezplačno, v Zagreb pa ju bomo popeljali s pravim party vlakom.
Oglej si celoten članek

Spektakla v v zagrebški Areni se bosta udeležila Tilen Pahor in Jure Petrač. Nagrajenca prevzameta karti na party vlaku. Zbor na železniški postaji je v soboto 18.25. Čestitamo!

Nagradno igro na Davida Guetto s party vlakom podarjata Žurnal24 in Collegium Mondial travel.

Grammyjevec David Guetta je spet združil moči s skupino Black Eyed Peas. Le-ta je sokriva za njegov sanjski prodor v ZDA, ki je sprožil val navduševanja ameriških artistov nad evropsko plesnoelektronsko glasbo. Potem ko sta z Will.I.Amom ustvarila hit I Gotta Feeling (ena izmed treh najbolj prodajanih malih plošč v zadnjem desetletju) in aktualni single Rock That Body, vmes pa še dve skladbi za Davidov vroči album One Love, je najbolj zaželeni didžej na planetu v svoji novi uspešnici Getting' Over You združil moči s seksi pevko Fergie. Zraven sta še "rezidenčni" pevec Chris Willis, ki je lani nastopil tudi v Ljubljani, ter kalifornijski dvojec LMFAO, ki se je z neizogibnim klubskim hitom I'm In Miami Bitch zavihtel celo na MTV. Zvezdniška družba za zvezdniškega didžeja, torej.

Kdaj se bo David spet ustavil pri nas, od njegovega nastopa v Gavioliju je minilo že leto in pol, ni znano, bo pa ljubljenec slovenskega občinstva 22. maja pred 20.000-glavim občinstvom in v vrhunski svetlobno-zvočni kulisi nastopil v zagrebški Areni. Navijači tega seveda ne smete zamiditi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.