Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Na Davida Guetto gresta ...

22. maja bo  v zagrebški Areni pred 20.000-glavim občinstvom nastopil eden in ed Žurnal24 main
22. maja bo v zagrebški Areni nastopil eden in edini David Guetta. Dva srečneža se bosta sanjskega dogodka udeležila brezplačno, v Zagreb pa ju bomo popeljali s pravim party vlakom.

Spektakla v v zagrebški Areni se bosta udeležila Tilen Pahor in Jure Petrač. Nagrajenca prevzameta karti na party vlaku. Zbor na železniški postaji je v soboto 18.25. Čestitamo!

Nagradno igro na Davida Guetto s party vlakom podarjata Žurnal24 in Collegium Mondial travel.

Grammyjevec David Guetta je spet združil moči s skupino Black Eyed Peas. Le-ta je sokriva za njegov sanjski prodor v ZDA, ki je sprožil val navduševanja ameriških artistov nad evropsko plesnoelektronsko glasbo. Potem ko sta z Will.I.Amom ustvarila hit I Gotta Feeling (ena izmed treh najbolj prodajanih malih plošč v zadnjem desetletju) in aktualni single Rock That Body, vmes pa še dve skladbi za Davidov vroči album One Love, je najbolj zaželeni didžej na planetu v svoji novi uspešnici Getting' Over You združil moči s seksi pevko Fergie. Zraven sta še "rezidenčni" pevec Chris Willis, ki je lani nastopil tudi v Ljubljani, ter kalifornijski dvojec LMFAO, ki se je z neizogibnim klubskim hitom I'm In Miami Bitch zavihtel celo na MTV. Zvezdniška družba za zvezdniškega didžeja, torej.

Kdaj se bo David spet ustavil pri nas, od njegovega nastopa v Gavioliju je minilo že leto in pol, ni znano, bo pa ljubljenec slovenskega občinstva 22. maja pred 20.000-glavim občinstvom in v vrhunski svetlobno-zvočni kulisi nastopil v zagrebški Areni. Navijači tega seveda ne smete zamiditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.