Na Exitu tudi Laibach in Leeloojamais

Foto: Žurnal24 Brežiški Leeloojamais se bodo na festivalu predstavili prvič.
Na festivalu Exit bosta slovenske barve zastopali skupini Laibach in Leeloojamais.
Oglej si celoten članek

Na Exitu, ki bo letos na Petrovaradinski trdnjavi potekal od 7. do 10. julija, bosta med drugim nastopili tudi zasedbi Laibach in Leeloojamais.

Skupini bosta igrali na odru Fusion, ki je v preteklih letih za mnoge obiskovalce postal simbol festivalske atmosfere v malem. Sicer eden največjih odrov festivala predstavlja stičišče za navdušence vseh mogočih generacij, narodnosti in glasbenih preferenc. Slovi kot nonstop koncertno prizorišče, kjer bendi igrajo do šestih zjutraj in s publiko dočakajo sončni vzhod. Gre za oder, kjer so nastopila številna eminentna imena rock, pop in alternativne scene iz širše regije, pa tudi priznane skupine iz tujine.

Laibach, avantgardni glasbeni provokatorji, so na festivalu že nastopili leta 2005, brežiški Leeloojamais pa se bodo na njem predstavili prvič.

Na Exitu 2011 bodo nastopili tudi Arcade Fire, Editors, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Groove Armada, Underworld, Magnetic Man, M.I.A., Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Bad Religion, House Of Pain, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers in mnogi drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.