Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Na Exitu tudi Laibach in Leeloojamais

Brežiški Leeloojamais se bodo na festivalu predstavili prvič. Žurnal24 main
Na festivalu Exit bosta slovenske barve zastopali skupini Laibach in Leeloojamais.

Na Exitu, ki bo letos na Petrovaradinski trdnjavi potekal od 7. do 10. julija, bosta med drugim nastopili tudi zasedbi Laibach in Leeloojamais.

Skupini bosta igrali na odru Fusion, ki je v preteklih letih za mnoge obiskovalce postal simbol festivalske atmosfere v malem. Sicer eden največjih odrov festivala predstavlja stičišče za navdušence vseh mogočih generacij, narodnosti in glasbenih preferenc. Slovi kot nonstop koncertno prizorišče, kjer bendi igrajo do šestih zjutraj in s publiko dočakajo sončni vzhod. Gre za oder, kjer so nastopila številna eminentna imena rock, pop in alternativne scene iz širše regije, pa tudi priznane skupine iz tujine.

Laibach, avantgardni glasbeni provokatorji, so na festivalu že nastopili leta 2005, brežiški Leeloojamais pa se bodo na njem predstavili prvič.

Na Exitu 2011 bodo nastopili tudi Arcade Fire, Editors, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Groove Armada, Underworld, Magnetic Man, M.I.A., Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Bad Religion, House Of Pain, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers in mnogi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.