Na fanta bo morala še počakati

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
S prepoznavnostjo prišli tudi oboževalci.
Oglej si celoten članek

"Vse se mi zdi čisto običajno. Še vedno sem ista Zala, ki se družim s starimi prijatelji, se podim po ulicah, glasno pojem in se derem," Zala Đurić Ribič pravi o tem, kako se spopada s prepoznavnostjo, ki spremlja njene glasbene začetke, glede števila oboževalcev pa ostaja skrivnostna: "Ne vem (smeh) … skromno gledam v tla. Trenutno sem samska in izgleda bom morala še malo počakati (smeh). Danes pa sem v družbi prijatelja in glasbenega/poslovnega partnerja. Upam, da bomo čim prej slišali najin duet. Pustimo se presenetiti."

A ravno ta prijatelj, s katerim je obiskala prireditev Gongi, nam je izdal, da se mladi fantje na Zalo lepijo kot muhe na med, simpatična pevka pa se po nasvet pogosto zateče k očetu Branku Đuriću – Đuru: "Če rabim kakšen nasvet na ljubezenskem področju,  vprašam očeta. To pa zato, ker je on fant in najbolje ve, kako se stvarem streže."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:51 8. December 2013.

    Koliko €€€ sta mami in oči nakazala na račun Žurnal24... da nas "futrate" s takim puhlim in brezveznim OGLAŠEVANJEM... ? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.