Magazin > VIP
221 ogledov

Na fanta bo morala še počakati

Zala Đurić Ribič Osebni arhiv
S prepoznavnostjo prišli tudi oboževalci.

"Vse se mi zdi čisto običajno. Še vedno sem ista Zala, ki se družim s starimi prijatelji, se podim po ulicah, glasno pojem in se derem," Zala Đurić Ribič pravi o tem, kako se spopada s prepoznavnostjo, ki spremlja njene glasbene začetke, glede števila oboževalcev pa ostaja skrivnostna: "Ne vem (smeh) … skromno gledam v tla. Trenutno sem samska in izgleda bom morala še malo počakati (smeh). Danes pa sem v družbi prijatelja in glasbenega/poslovnega partnerja. Upam, da bomo čim prej slišali najin duet. Pustimo se presenetiti."

A ravno ta prijatelj, s katerim je obiskala prireditev Gongi, nam je izdal, da se mladi fantje na Zalo lepijo kot muhe na med, simpatična pevka pa se po nasvet pogosto zateče k očetu Branku Đuriću – Đuru: "Če rabim kakšen nasvet na ljubezenskem področju,  vprašam očeta. To pa zato, ker je on fant in najbolje ve, kako se stvarem streže."

Komentarjev 1
  • Oxxo 19:51 08.december 2013.

    Koliko €€€ sta mami in oči nakazala na račun Žurnal24... da nas "futrate" s takim puhlim in brezveznim OGLAŠEVANJEM... ? Ste tole dali v napačno rubriko...