Na festival med valove hip hopa

Foto: Arhiv festivala
Foto: Arhiv festivala
Na hrvaško obalo bo Fresh Island festival jutri prinesel svežino. Do 8. julija bo plaža Zrće zaplesala v ritmih hip hopa.
Oglej si celoten članek

Ob 50 izvajalcih, ki bodo nastopili na štirih odrih na največjem hip hop festivalu v regiji, bodo na plaži Zrće med 5. in 8. julijem natopili eden najboljših raperjev vseh časov Nas, z grammyjem nagrajena raperka EVE in svetovno znani producent DJ Muggs. Slednji je član in producent skupine Cypress Hill, ki si je pot na vrh glasbene elite utrl s hiti Insane The Brain v izvedbi Cypress Hill in brezčasno uspešnico Jump Aroung legendarnih House of Pain.

Medtem ko je Muggs mojster na področju produciranja, s katerim boste lahko noč prežurali v petek, pa je Nas raper visokega kova, ki se uvršča ob bok najboljših, kot so 2Pac, Notorius, Jay-Z in Eminem. Jutri ga boste ujeli na odru New Yorker Live! v klubu Papaya.

Dan pozneje, v petek, na plaži Zrće ujemite še z grammyjem nagrajeno EVE, ki je zakrivila uspešnice, kot so Who's That Girl, Let Me Blow Your Mind in Gangsta Lovin.

Na ladjici z latinskim princem

72-urno dogajanje bo popestril še West Coast G party na ladjici, na kateri bo za mešalno mizo stopil zvezdnik iz Los Angelesa – DJ Latin Prince, uradni didžej Lady Gage, ki se mu bodo pridružili še gostje presenečenja. Ladjica odrine v petek ob 17. uri iz Novalje. Cena prvih sto vstopnic znaša 17 evrov, preostalih 100 pa 22 evrov.

Za festival, na katerem se bodo predstavili tudi DJ Revolution, Chip-Fu, Spin Doctor, General Woo, Nemmir in drugi, boste odšteli 34 evrov, za vip vstopnico pa 48 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.