Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Na festival med valove hip hopa

Nas Arhiv festivala
Na hrvaško obalo bo Fresh Island festival jutri prinesel svežino. Do 8. julija bo plaža Zrće zaplesala v ritmih hip hopa.

Ob 50 izvajalcih, ki bodo nastopili na štirih odrih na največjem hip hop festivalu v regiji, bodo na plaži Zrće med 5. in 8. julijem natopili eden najboljših raperjev vseh časov Nas, z grammyjem nagrajena raperka EVE in svetovno znani producent DJ Muggs. Slednji je član in producent skupine Cypress Hill, ki si je pot na vrh glasbene elite utrl s hiti Insane The Brain v izvedbi Cypress Hill in brezčasno uspešnico Jump Aroung legendarnih House of Pain.

Medtem ko je Muggs mojster na področju produciranja, s katerim boste lahko noč prežurali v petek, pa je Nas raper visokega kova, ki se uvršča ob bok najboljših, kot so 2Pac, Notorius, Jay-Z in Eminem. Jutri ga boste ujeli na odru New Yorker Live! v klubu Papaya.

Dan pozneje, v petek, na plaži Zrće ujemite še z grammyjem nagrajeno EVE, ki je zakrivila uspešnice, kot so Who's That Girl, Let Me Blow Your Mind in Gangsta Lovin.

Na ladjici z latinskim princem

72-urno dogajanje bo popestril še West Coast G party na ladjici, na kateri bo za mešalno mizo stopil zvezdnik iz Los Angelesa – DJ Latin Prince, uradni didžej Lady Gage, ki se mu bodo pridružili še gostje presenečenja. Ladjica odrine v petek ob 17. uri iz Novalje. Cena prvih sto vstopnic znaša 17 evrov, preostalih 100 pa 22 evrov.

Za festival, na katerem se bodo predstavili tudi DJ Revolution, Chip-Fu, Spin Doctor, General Woo, Nemmir in drugi, boste odšteli 34 evrov, za vip vstopnico pa 48 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.