Na Grammyjih počastili Whitney

Na sinočnji podelitvi glasbenih nagrad so se številni glasbeniki poklonili v spomin na le dan pred dogodkom preminulo pevko Whitney Houston, ki je imela na svojih domačih policah tudi sama šest zlatih gramofončkov.
Oglej si celoten članek

"Temu se ne moremo izogniti. Imeli smo smrt v družini, tako da se mi zdi edino prav, da začnemo z molitvijo za žensko, ki smo jo ljubili, za našlo preminulo sestro, Whitney Houston," je sinoči začel 54. podelitev glasbenih nagrad grammy v Los Angelesu njen voditelj LL Cool J. Po molitvi so predvajali še videospot za njeno slavno pesem I Will Always Love You. "Whitney, vedno te bomo ljubili," je nadaljeval. "In spominjali se te bomo na najboljši možen način – s pesmijo."

In čeprav je bila velika zmagovalka večera Adele, ki je od šestih nominacij prejela šest kipcev, je podelitev potekala v znamenju legendarne pevske dive, ki je umrla v soboto, le dan pred podelitvijo grammyjev. Vrhunec poklona v Whitneyjino čast je bil sicer nastop Jennifer Hudson, ki je ob koncu večera njej v spomin zapela njeno največjo uspešnico I Will Allways Love You, med nastopom pa le s težavo zadrževala solze. Njen nastop si lahko ogledate zgoraj.

Whitney v spomin se je poklonil tudi Bruno Mars, ki je na odru nastopil s svojo pesmijo Runaway Baby. "Nocoj praznujemo čudovito Whitney Houston," je med nastopom zavpil z odra.

Podelitev pa je spomnila na smrt še ene zelo priljubljene pevke, Amy Winehouse, ki je preminila lani in ki je sinoči posthumno prejela grammyja za duet  Body and Soul s Tonyjem Bennettom. Po kipec sta na oder poleg Tonyja prišla tudi njena starša, Mitch in Janis Winehouse, Amyjin oče pa je ob tej priložnosti povedal: "Zelo pogrešava najino hčerko," ter dodal: "Naj živi Whitney Houston. Naj živi Amy Winehouse. Naj živi Etta James. Zdaj je v nebesih krasna dekliška skupina."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.