Na Laro bomo čakali še dve leti

Foto: Žurnal24 Angie ne bo več Lara Croft. (Foto: Flynet)
Junakinja video igre Lara Croft, ki jo je v filmu že dvakrat upodobila Angelina Jolie, se bo vrnila na filmska platna, a šele leta 2013.
Oglej si celoten članek

Po poročanju filmske revije Hollywood Reporter si je producent Graham King zagotovil pravice za nadaljevanje. Novi film o arheologinji s pomembnimi misijami naj bi tako v kinematografe prišel leta 2013.

 

Prva dva filma sta bila s finančnega vidika velik uspeh. Lara Croft: Tomb Raider, posnet leta 2001, in nadaljevanje iz leta 2003 z naslovom Lara Croft – Tomb Raider: Zibelka življenja sta skupaj prinesla 430 milijonov dolarjev.

 

Lara brez Angeline

Trenutno ni še nič znanega o scenariju, prav tako o igralski zasedbi za novi film. Producent je sporočil le, da načrtuje nove drzne avanture mlade Lare Croft. Angelina Jolie glavne vloge najverjetneje ne bo prevzela.

 

Graham King ima z igralko sicer stalne stike, saj je tudi producent filma Turist, kjer sta v glavni vlogi zaigrala Jolie in Johnny Depp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.