Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Na Laro bomo čakali še dve leti

Angie ne bo več Lara Croft. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Junakinja video igre Lara Croft, ki jo je v filmu že dvakrat upodobila Angelina Jolie, se bo vrnila na filmska platna, a šele leta 2013.

Po poročanju filmske revije Hollywood Reporter si je producent Graham King zagotovil pravice za nadaljevanje. Novi film o arheologinji s pomembnimi misijami naj bi tako v kinematografe prišel leta 2013.

 

Prva dva filma sta bila s finančnega vidika velik uspeh. Lara Croft: Tomb Raider, posnet leta 2001, in nadaljevanje iz leta 2003 z naslovom Lara Croft – Tomb Raider: Zibelka življenja sta skupaj prinesla 430 milijonov dolarjev.

 

Lara brez Angeline

Trenutno ni še nič znanega o scenariju, prav tako o igralski zasedbi za novi film. Producent je sporočil le, da načrtuje nove drzne avanture mlade Lare Croft. Angelina Jolie glavne vloge najverjetneje ne bo prevzela.

 

Graham King ima z igralko sicer stalne stike, saj je tudi producent filma Turist, kjer sta v glavni vlogi zaigrala Jolie in Johnny Depp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.