Na letalo s kačami in papigami

Foto: Žurnal24 V prtljagi so varnostniki našli štiri kače, dva papagaja in veverico. (Foto: iSt
Na letališču v Abu Dabiju so aretirali moškega, ki se je na letalo poskušal vkrcati s prtljago, v kateri je imel kače, papagaje in veverico.
Oglej si celoten članek

Moški se je ravno hotel vkrcati na letalo, ko je eden izmed letaliških delavcev opazil, da se v njegovi ročni prtljagi nekaj premika. Potnika so nato prosili, ali  lahko letališkemu varnostnemu osebju pokaže prtljago. V njej so varnostniki našli štiri kače, dva papagaja in veverico. Vse živali so bile žive in ločene v posebnih predelkih.

Vodja varnosti na letališčih in pristaniščih v Savdski Arabiji Kamis Al Marar je povedal, da so moškemu živali odvzeli in ga aretirali. "Živali na krovu letala so strogo prepovedane, saj lahko predstavljajo tveganje za ostale potnike. Poleg tega potnik ni imel nikakršne dokumentacije za živali. Nismo mogli vedeti, ali gre morda za ogrožene živali oziroma ali imajo živali kakšno bolezen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.