Magazin > Bizarno
24 ogledov

Na letalo s kačami in papigami

V prtljagi so varnostniki našli štiri kače, dva papagaja in veverico. (Foto: iSt Žurnal24 main
Na letališču v Abu Dabiju so aretirali moškega, ki se je na letalo poskušal vkrcati s prtljago, v kateri je imel kače, papagaje in veverico.

Moški se je ravno hotel vkrcati na letalo, ko je eden izmed letaliških delavcev opazil, da se v njegovi ročni prtljagi nekaj premika. Potnika so nato prosili, ali  lahko letališkemu varnostnemu osebju pokaže prtljago. V njej so varnostniki našli štiri kače, dva papagaja in veverico. Vse živali so bile žive in ločene v posebnih predelkih.

Vodja varnosti na letališčih in pristaniščih v Savdski Arabiji Kamis Al Marar je povedal, da so moškemu živali odvzeli in ga aretirali. "Živali na krovu letala so strogo prepovedane, saj lahko predstavljajo tveganje za ostale potnike. Poleg tega potnik ni imel nikakršne dokumentacije za živali. Nismo mogli vedeti, ali gre morda za ogrožene živali oziroma ali imajo živali kakšno bolezen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.