Na leto odigrajo 60 dobrodelnih koncertov

Foto: promocijsko gradivo
Foto: promocijsko gradivo
Modrijani imajo ta teden kar tri dobrodelne koncerte. Blaž Švab pravi, da se mu zdi ob vse šibkejši socialni državi doprinos glasbenikov izjemnega pomena.
Oglej si celoten članek

"Odigrali smo tudi od 40 do 60 dobrodelnih koncertov na leto. Če ti ljudje dajejo, jim moraš vračati, poleg tega se mi zdi solidarnost osnovna človekova potreba. V tem svetu, ko se veš čas gleda na dobiček, je treba iskati ravnotežje," pravi modrijan Blaž Švab, ki trdi, da slabih izkušenj s tovrstnimi koncerti še niso imeli. "Če gremo na dobrodelni koncert, se odpovemo celotnemu honorarju, tudi potnim stroškom," dodaja.

Modrijani bodo ta teden odigrali kar tri dobrodelne koncerte, med drugim so na pomoč priskočili radovljiškim gasilcem, ki 23. marca v dvorani SGTŠ Radovljica organizirajo koncert Tanje Žagar z Modrijani. Koncert je namenjen delovanju društva in pridobivanju sredstev za nakup opreme in usposabljanje. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.