Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Na leto odigrajo 60 dobrodelnih koncertov

Scena 17.06.13, modrijani, foto: promocijsko gradivo promocijsko gradivo
Modrijani imajo ta teden kar tri dobrodelne koncerte. Blaž Švab pravi, da se mu zdi ob vse šibkejši socialni državi doprinos glasbenikov izjemnega pomena.

"Odigrali smo tudi od 40 do 60 dobrodelnih koncertov na leto. Če ti ljudje dajejo, jim moraš vračati, poleg tega se mi zdi solidarnost osnovna človekova potreba. V tem svetu, ko se veš čas gleda na dobiček, je treba iskati ravnotežje," pravi modrijan Blaž Švab, ki trdi, da slabih izkušenj s tovrstnimi koncerti še niso imeli. "Če gremo na dobrodelni koncert, se odpovemo celotnemu honorarju, tudi potnim stroškom," dodaja.

Modrijani bodo ta teden odigrali kar tri dobrodelne koncerte, med drugim so na pomoč priskočili radovljiškim gasilcem, ki 23. marca v dvorani SGTŠ Radovljica organizirajo koncert Tanje Žagar z Modrijani. Koncert je namenjen delovanju društva in pridobivanju sredstev za nakup opreme in usposabljanje. 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.