Na medene tedne v Jordanijo?

Foto: Žurnal24 Kate je v Jordaniji preživela skoraj tri leta svojega otroštva in tam obiskovala
Kate Middleton je v otroštvu nekaj let preživela v bližnjevzhodni državi Jordaniji. Zdaj jo bo mogoče vnovič obiskala – na medenih tednih.
Oglej si celoten članek

Princ William in Kate Middleton, ki ju od težko pričakovane kraljevske poroke leta ločita le še slaba dva tedna, se bosta na poročno potovanje mogoče odpravila na Bližnji vzhod. Tako naj bi se na njunem potovalnem itinerarju teden dni po poroki 29. aprila znašlo zgodovinsko nabatejevsko mesto Petra, dolina Wadi Run in druge znamenitosti Jordanije. Kampiranje na prostem v puščavi in plavanje v Mrtvem morju pa je zagotovo privlačno za parček, ki se rad giblje na prostem ter uživa v športu, poleg tega pa bi ju prav gotovo pričakala tudi topla dobrodošlica njunih dveh poročnih svatov, kralja Abdullaha in kraljice Ranie.

 

Jordanija naj bi bila po pisanju medijev namreč njuna "preferenčna opcija" in naj bi si že rezervirala posebno turo po zgodovinskih znamenitostih v teden trajajočih počitnicah. Bodoča zakonca naj bi nekaj časa preživela tudi na domačih tleh, verjetno na enem od družinskih posesti, kot je Balmoral.

 

V palači trditev ne komentirajo, rekoč da bo odmor para po poroki zaseben. Tisti blizu paru pa pravijo, da kjerkoli že bosta, upajo, da bosta lahko uživala v počitnicah brez vsiljevanja medijev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.