Magazin > VIP
25 ogledov

Na medene tedne v Jordanijo?

Kate je v Jordaniji preživela skoraj tri leta svojega otroštva in tam obiskovala Žurnal24 main
Kate Middleton je v otroštvu nekaj let preživela v bližnjevzhodni državi Jordaniji. Zdaj jo bo mogoče vnovič obiskala – na medenih tednih.

Princ William in Kate Middleton, ki ju od težko pričakovane kraljevske poroke leta ločita le še slaba dva tedna, se bosta na poročno potovanje mogoče odpravila na Bližnji vzhod. Tako naj bi se na njunem potovalnem itinerarju teden dni po poroki 29. aprila znašlo zgodovinsko nabatejevsko mesto Petra, dolina Wadi Run in druge znamenitosti Jordanije. Kampiranje na prostem v puščavi in plavanje v Mrtvem morju pa je zagotovo privlačno za parček, ki se rad giblje na prostem ter uživa v športu, poleg tega pa bi ju prav gotovo pričakala tudi topla dobrodošlica njunih dveh poročnih svatov, kralja Abdullaha in kraljice Ranie.

 

Jordanija naj bi bila po pisanju medijev namreč njuna "preferenčna opcija" in naj bi si že rezervirala posebno turo po zgodovinskih znamenitostih v teden trajajočih počitnicah. Bodoča zakonca naj bi nekaj časa preživela tudi na domačih tleh, verjetno na enem od družinskih posesti, kot je Balmoral.

 

V palači trditev ne komentirajo, rekoč da bo odmor para po poroki zaseben. Tisti blizu paru pa pravijo, da kjerkoli že bosta, upajo, da bosta lahko uživala v počitnicah brez vsiljevanja medijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.