Na mesec porabijo en dan za ličenje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ste se kdaj vprašali, koliko ur na mesec porabite za to, da se uredite?
Oglej si celoten članek

Nova raziskava je pokazala, da povprečna Britanka na dan porabi od 20 do 45 minut, da se uredi, preden gre od doma. To bi na mesec zneslo približno 21 ur.

Vendar pa porabljene minute in ure niso nič v primerjavi s stroški, ki jih ima povprečna ženska za kozmetične izdelke, kot so izdelki za nego las, kože, nohtov in podobno. Ti dosegajo na mesec okoli 120 evrov. Kljub vsemu času in denarju, ki ga vložijo v svoj videz, pa je vsaka peta priznala, da je odpovedala določeno druženje zaradi slabe pričeske ali kože.

A lepota ne pride samo od zunaj

Za lep in zdrav videz je med drugim treba paziti, kaj jemo, če smo dovolj fizično aktivni in če dovolj spimo. V dandanašnjem času je ženskam videz izjemno pomemben, vendar se v nekaj minutah ne da postati podobna hollywoodski zvezdnici. Za lepoto je treba skrbeti dlje časa. Vitamina C in E lahko izboljšata videz in ten kože, prav tako pa naredita lepše in trdnejše nohte, lasje pa so videti bolj zdravi.

Ženske pa se rade zgledujejo po zvezdnicah. Med Britankami je na prvem mestu Kate Middleton, na kateri najbolj občudujejo kožo. Sledijo ji Helen Mirren, Holly Willoughby in Gwyneth Paltrow, vse pa so znane po svoji naravni lepoti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.