Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Na mesec porabijo en dan za ličenje

Naravna ličila so primerna tudi za najbolj občutlivo kožo. Žurnal24 main
Ste se kdaj vprašali, koliko ur na mesec porabite za to, da se uredite?

Nova raziskava je pokazala, da povprečna Britanka na dan porabi od 20 do 45 minut, da se uredi, preden gre od doma. To bi na mesec zneslo približno 21 ur.

Vendar pa porabljene minute in ure niso nič v primerjavi s stroški, ki jih ima povprečna ženska za kozmetične izdelke, kot so izdelki za nego las, kože, nohtov in podobno. Ti dosegajo na mesec okoli 120 evrov. Kljub vsemu času in denarju, ki ga vložijo v svoj videz, pa je vsaka peta priznala, da je odpovedala določeno druženje zaradi slabe pričeske ali kože.

A lepota ne pride samo od zunaj

Za lep in zdrav videz je med drugim treba paziti, kaj jemo, če smo dovolj fizično aktivni in če dovolj spimo. V dandanašnjem času je ženskam videz izjemno pomemben, vendar se v nekaj minutah ne da postati podobna hollywoodski zvezdnici. Za lepoto je treba skrbeti dlje časa. Vitamina C in E lahko izboljšata videz in ten kože, prav tako pa naredita lepše in trdnejše nohte, lasje pa so videti bolj zdravi.

Ženske pa se rade zgledujejo po zvezdnicah. Med Britankami je na prvem mestu Kate Middleton, na kateri najbolj občudujejo kožo. Sledijo ji Helen Mirren, Holly Willoughby in Gwyneth Paltrow, vse pa so znane po svoji naravni lepoti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.