Na Playboyevo zabavo s 3-mesečno hčerko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Kelsey Grammer je bil pretekli vikend povabljen v Playboyev dvorec na zabavo za noč čarovnic, kamor je pripeljal kar svojo trimesečno hčerko.
Oglej si celoten članek

Očitno je Kelsey mnenja, da nisi nikoli premlad za žuranje v Hollywoodu, saj je na zabavo v Playboyevem dvorcu pripeljal trimesečno hčerko Faith in z njo tam ostal do zgodnjih jutranjih ur. Očividec je za ameriški spletni portal TMZ povedal, da je 57-letni igralec plesal na mizi ob Paris Hilton, medtem ko je njegova hčerkica spala v posteljici v drugi sobi. No, kolikor se je pač dalo spati v dvorcu, iz katerega je celo noč donela glasba.

Da Kelsey ni ravno oče leta, meni tudi Playboyevo dekle Melissa May, ki je na svojem Twitter profilu besno zapisala: "Zakaj za vraga je Kelsey Grammer v Dvorec pripeljal novorojenčico?!?" Kelseyjev tiskovni predstavnik zaenkrat še ni dal komentarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.