Magazin > VIP
55 ogledov

Na Playboyevo zabavo s 3-mesečno hčerko

Kelsey Grammer FameFlynet
Igralec Kelsey Grammer je bil pretekli vikend povabljen v Playboyev dvorec na zabavo za noč čarovnic, kamor je pripeljal kar svojo trimesečno hčerko.

Očitno je Kelsey mnenja, da nisi nikoli premlad za žuranje v Hollywoodu, saj je na zabavo v Playboyevem dvorcu pripeljal trimesečno hčerko Faith in z njo tam ostal do zgodnjih jutranjih ur. Očividec je za ameriški spletni portal TMZ povedal, da je 57-letni igralec plesal na mizi ob Paris Hilton, medtem ko je njegova hčerkica spala v posteljici v drugi sobi. No, kolikor se je pač dalo spati v dvorcu, iz katerega je celo noč donela glasba.

Da Kelsey ni ravno oče leta, meni tudi Playboyevo dekle Melissa May, ki je na svojem Twitter profilu besno zapisala: "Zakaj za vraga je Kelsey Grammer v Dvorec pripeljal novorojenčico?!?" Kelseyjev tiskovni predstavnik zaenkrat še ni dal komentarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.