Na plaži z GoGo plesalkami

Foto: Žurnal24 (Foto: Jure Henigsman)
Schengenfest bo obiskovalce razvajal tudi s številnimi obfestivalskimi dogodki.
Oglej si celoten članek

Glasbeni festival Schengenfest, ki bo med 30. julijem in 1. avgustom v Vinici ob Kolpi, bo poleg številnih zvenečih glasbenih imen, kot so Laibach, Jinx in Boban in Marko Marković orkestar, ponudil tudi obfestivalske dejavnosti.

V soboto in nedeljo (31. julija in 1. avgusta) se bodo obiskovalci festivala lahko pomerili v košarki, badmintonu, odbojki na mivki, nogometu in plavanju v Kolpi. Tisti, ki so jim bolj pri srcu rodeo, space trainer, bungy trampolin, ameriški gladiator ali ročni nogomet, pa bodo v igrah lahko uživali vsak dan med 11. in 19. uro v zabaviščnem parku. 

Stand-up s Pižamo
Dogajanje na plaži ob Kolpi bodo z glasbo in GoGo plesalkami konec tedna začinili Baleric Elegance Live, DJ Pan, DJ Aleksius, DJ Aleksij in DJ Diaz. Za tiste s kreativno žilico pa organizatorji pripravljajo delavnice in tekmovanja: trebušni ples, Schengenfest talent, haiku delavnico ter delavnici slikanja in body paintinga pod vodstvom Nejca Smodiša in Sebastjana Šeremeta ter druge.

V nedeljo zvečer bosta na Schengenfestu nastopila tudi stand up komika Pižama in Marina Orsag.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.