Na Pop TV se vrača eden najbolj priljubljenih voditeljskih obrazov

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Obožujejo jo tako gledalci kot udeleženci!
Oglej si celoten članek

Brez ljubezni nam živeti ni! To še kako drži. Zato so na Pop TV zbrali 11 kraljev in kraljic podeželja, ki bodo v novi, sedmi sezoni šova Ljubezen pod domače iskali ljubezen. Spoznali jih boste lahko že 16. junija! Samo sedem kmetov in kmetic, ki bodo poleti prejeli največ ljubezenskih pisem in elektronskih sporočil, bo vstopilo v snemanje nove sezone. Zato ne zamudite predstavitvene oddaje, mogoče je med njimi nekdo, ki bo zbudil metuljčke v trebuhu? Je med njimi kdo, ki bi ga radi spoznali?  Ne oklevajte, ker srce nerado čaka.  

Na TV zaslone pa se z oddajo vrača tudi priljubljena voditeljica Tanja Postružnik Koren: "Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam."

Čeprav je Tanja kot prekaljena voditeljica vajena že vsega, pa je eden izmed kandidatov pretekle sezone takole šokiral celo njo.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:03 6. Junij 2023.

    Na bruhanje mi gredo to vrstni eksibicionisti iz ulice pred kamero. Pa kaj res nimate nic dostojanstva, pameti in sramu, …

  • 12:31 6. Junij 2023.

    Katastrofa kaj počnejo, treba jim je prepovedat snemanja teh sranj ali jih večinsko bojkotirat. Vse kar počnejo sami razglasijo, kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.